Ons team

Commitcare bestaat op dit moment uit negen professionals die grote affiniteit hebben met processen in de zorg. Onze kennis en ervaring zijn complementair. Wij worden gedreven door innovatieve, goed georganiseerde en daardoor betaalbare zorg.

Dorien de Groot
Adviseur

Dorien is expert op het gebied van zorgcontractering, bekostiging, rekenmodellen en nieuwe samenwerkingsvormen.

Jeroen Windhorst
Adviseur

Jeroen heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van zorginstellingen bij grote veranderprogramma’s. Daarnaast houdt Jeroen zich bezig met strategische vraagstukken rondom organisatie, IT en financiering binnen zorginstellingen en legt hij verbinding met interne en externe partijen.

Rosaline den Blanken
Adviseur

Rosaline helpt zorginstellingen om de samenwerking, informatisering en contractering zo in te richten dat het nu en in de toekomst mogelijk is om de juiste zorg op de juiste plek te realiseren.

Ellen Zonne
Adviseur

Ellen heeft jarenlange ervaring met zorgcontractering. Vanuit de strategie afspraken maken en deze vertalen naar de dagelijkse praktijk. Met oog voor het gezamenlijk belang, op zoek naar het beste resultaat voor de lange termijn.

Diede Mansens
Adviseur

Diede brengt veel klinische kennis en ervaring en is in staat om projecten verder te brengen door dit in verbinding en met een lach te doen.

Machteld Burggraaf
Adviseur

Machteld is expert op het gebied van langdurige zorg. Haar ervaring zet zij in bij het vormgeven van samenwerkingsverbanden, zowel intern als extern, waarbij verbinding en vertrouwen centraal staan en de basis gelegd wordt voor de zorg van de toekomst.

Jeroen Becker
Adviseur

Jeroen is ruim 10 jaar werkzaam geweest als medisch specialist en medisch manager. Hij heeft verschillende verandertrajecten binnen de MSZ begeleid, zowel op strategisch als op operationeel niveau: op het gebied van IT, financiering, patiëntveiligheid en organisatie van zorg.

Jeroen van Onzen
Ontwikkelaar

Jeroen is expert in het ontwikkelen van rekenmodellen en aanpalende software, inclusief de ontsluiting van vele databronnen binnen de zorg.

Janine van Beek
Office Manager

Janine is een echte aanpakker en geen uitdaging is te gek voor onze office manager. Mocht je ons bellen, dan heb je dikke kans dat je deze duizendpoot aan de lijn krijgt.

Neem contact
met ons op

Wil je een keer sparren over de oplossing voor een probleem binnen jouw organisatie? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan plannen we snel een afspraak om kennis te maken tijdens een lekkere lunch of kop koffie bij ons op kantoor.

Contact opnemen
Ontdek wat wij voor jou kunnen doen

Bel of mail ons!